Sssst... ik verklap je mijn geheimpjes!

Sssst... ik verklap je mijn geheimpjes!
photo: own making photo's pexels.com

donderdag 16 januari 2014

Klaskoffer van start

Bron: the guardian

Met dit berichtje is de start van mijn eerste blog gemaakt. Al enkele jaren heb ik het idee om te werken aan een boek rond mijn ervaringen in het onderwijs en meer nog het buitengewoon onderwijs, maar aangezien me de tijd ontbreekt om mijn boek verder vorm te geven is dit er spijtig genoeg nog niet van gekomen.Maar... wie weet... volgt dit nog ooit...
Aangezien ik heel graag werk met smartbord, computer,... is zo stilletjes aan de laatste weken het idee gegroeid om een blog te starten.
Mijn naam is Joke Van Haeren en ik ben dit schooljaar gestart aan mijn 16e jaar voor de klas.
Het eerste jaar heb ik hier en daar een interim gedaan, waarna ik al snel aan de slag kon in het buitengewoon onderwijs. De eerste jaren in het Antwerpse, maar na een 9-tal jaren fileleed kon ik gelukkig aan de slag dichter bij huis. En jawel... opnieuw in het buitengewoon onderwijs.
Ondertussen geef ik dus reeds een 16 jaar met veel plezier en enthousiasme les in het type 1 onderwijs bij kinderen met een licht mentale handicap.
Na een 16-tal jaren lesgeven barst mijn computer van de ideeën en materialen. Ik vind het zelf dus hoog tijd om via deze blog wat materialen en ideeën te delen met andere collega's uit het onderwijs.
Ik hoop dan ook dat mijn blog collega's uit het gewone en buitengewone onderwijs ideeën, materialen en inspiratie mag geven en aanzet tot enthousiasme voor hun klas...

Joke.

1 opmerking:

  1. Knappe blog met heel wat inspirerende ideeën en bruikbare tips.

    groeten
    Tess Koppen

    BeantwoordenVerwijderen